fbpx
Selectează o Pagină

Vă invit să ascultați episodul:

Alimenteaza personalitatea copiilor

din podcastul Părinți implicați.

Este bine ca părinții să îi învețe pe copii să mănânce sănătos și să păstreze o igienă bună, asta va avea efect pe toată viața asupra sănătății lor. Pregătiți copiii pentru a supraviețui în apele învolburate ale emoției și pentru a-și dezvolta discernământul. Învățații să fie critici cu publicitatea, cu emisiunile, cu discriminarea, cu filmele, cu desenele, cu jocurile.

Închisoarea emoției tine prizonieri milioane de tineri. Ei suferă în tăcere. Vorbiți cu ei Folosiți întrebări directe: Ce se petrece cu tine? Ai nevoie de mine? Ce pot face ca sa fii mai fericit? Ai avut o dezamăgire?

Nu hrăniți doar trupurile, ci si personalitatea lor. La ce folosește un corp sănătos dacă sunt instabil, vulnerabili, daca le e frică de critici?

Nu îi otrăvi cu critici, lamentări, nemulțumiri si furie. Nu fi pesimist, pesimismul este cancerul sufletului. Alimenteaza personalitatea copiilor.

Vă reamintim că ne puteți asculta pe site, prin Google PodcastApple PodcastSpotify sau alte platforme pe care le vedeți ușor în site-ul Părinți Implicați pe coloana din partea dreapta sau pe prima pagina.

 

Pin It on Pinterest

Share This