fbpx
Selectează o Pagină

Niciodată nu au fost mai mulți experți în parenting ca astăzi și niciodată persoane fără copii nu au pretins a fi experți în parenting. Asta ne face să intrăm în competiție și să ne dovedim bunătatea și calificarea oferind daruri copiilor, cadouri, electronice, zile de naștere, haine etc. În realitate, cea mai mare nevoie pe care o au copii mei, și ai tăi în dreptul vostru este de noi. Dăruiește-te copiilor și cu siguranță nu poți da greș.

Dăruiește-te copiilor – e cel mai sănătos mod de a acționa spre binele formării lor ca viitori adulți. Vor crește echilibrați, orientați spre a fi

De menționat că acest episod face parte din seria a doua a podcastului Părinți implicați în care vorbim de parenting în practică după ce în prima serie am discutat despre ce, cum și când să le vorbim copiilor despre sexualitate.

Ne puteți asculta pe site, prin Google PodcastApple PodcastSpotify sau alte platforme pe care le vedeți ușor în site-ul Părinți Implicați pe coloana din partea dreapta sau pe prima pagina.

Pin It on Pinterest

Share This