fbpx
Selectează o Pagină

E nevoie de părinți și atât – Episodul de astăzi este despre necesitatea de a exista părinți pentru copii. Foarte des ne credem părinți necalificați, insuficient de buni, care nu câștigă suficient, care nu au destule, care în genere „nu sunt așa buni părinți”.

De ce ajungem să credem o astfel de minciună? De ce ajungem să deviem de la a adevărate menire pe care o au părinții, cea de a fi prezenți activ în viața copiilor? Pentru că am ajuns să credem ceea ce ni se tot vestește, cum că am fi părinți mai buni dacă material am sta mai bine.

Vă provoc la o meditare serioasă asupra rolului pe care il avem și vă provoc să deschidem ochii să descoperim că suntem trași insistent departe de copiii noștri.

E nevoie de părinți în primul rând și mai apoi de părinți de un anume fel

De menționat că acest episod face parte din seria a doua a podcastului Părinți implicați în care vorbim de parenting în practică după ce în prima serie am discutat despre ce, cum și când să le vorbim copiilor despre sexualitate.

Ne puteți asculta pe site, prin Google Podcast, Apple Podcast, Spotify sau alte platforme pe care le vedeți ușor în site-ul Părinți Implicați pe coloana din partea dreapta sau pe prima pagina.

Pin It on Pinterest

Share This